top of page

OPSLAGRUIMTE IN GRIMBERGEN, BRUSSEL

TIJDELIJKE OPSLAG VOOR IEDERE SITUATIE 

Op zoek naar flexibele, persoonlijke opslagruimte rond Grimbergen, regio Brussel? Wij kunnen u helpen compenseren voor een gebrek aan ruimte. Hebt u een overbruggingsperiode tussen oud en nieuw adres, dan biedt Socquet u verschillende opslagruimtes aan als ideale oplossing. Voor kleine en grote volumes kan u aan een maandelijks tarief uw materiaal bij ons opslaan voor korte of lange termijn. Vergeet de kelder, zolder of garage … Huur een opslag dichtbij Brussel om ruimte te maken in uw huis. U kunt uw bezittingen opslaan in onze verhuiscontainer. U kan bij Socquet terecht voor de meest uiteenlopende items; van inboedels en bureaumeubels tot archieven. Bij Socquet geniet u van de volgende voordelen:

 

-Droog en duurzaam opgeslagen: de bewaarplaats beschikt over een klimaatcontrolesysteem dat garant staat voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid.

-Verschillende ruimtes: we bieden ruimtes aan van verschillende opslaggroottes. Zo hoeft u nooit te betalen voor ruimte die u niet gebruikt.

-Flexibel huren: u kunt een ruimte huren vanaf een week tot meerdere maanden of jaren. Veranderen uw opslagbehoeften in de loop van de tijd, dan kunt u probleemloos overschakelen naar een andere grootte.

-Klantvriendelijk: onze medewerkers beantwoorden al uw vragen met plezier. Bovendien zijn ze opgeleid om verdacht gedrag op te merken en aan te pakken. Veiligheid boven alles!

-Inpak en transportservice: indien gewenst worden uw goederen deskundig voor u verpakt.Indien u wenst doen wij uw verhuis en plaatsen uw eigendom rechtstreeks in de voor u bestemde opslagplaats te Grimbergen.

-Beveiligd: onze verhuiscontainers staan op een discrete overdekte locatie, beveiligd de klok rond.

“Tot onze dochter alleen gaat wonen volgend jaar moeten de meubels gestockeerd worden. Een team is alles komen inpakken en laden. Als Sofie er klaar voor is gaat Socquet alles bij haar leveren en opnieuw monteren.”

 

Hans, Dilbeek

ONZE OPSLAGRUIMTES

We beschikken over individueel verwarmde boxen en opslagcontainers van 7m3 tot 40 m3. U kiest het opslagvolume en de opslagtermijn. Wij bieden flexibele oplossingen voor iedereen. Deze mogelijkheden zijn er zowel voor particulieren als voor bedrijven. Met het voordeel dat als u geen opslagruimte meer nodig hebt u dit maandelijks kan opzeggen. Socquet biedt ook een mobiele containeropslag aan, die het aantal laad-en los stappen beperkt. Een container wordt aan het laadadres geplaatst en het team laadt alles in, de container gaat naar een beveiligde containerloods en wordt op uw verzoek terug geleverd.

MEUBELBEWARING

Voor kleine en grote volumes kan u aan een maandelijks tarief uw materiaal bij ons in bewaring geven voor korte of lange termijn. Ons team pakt al uw items zorgvuldig in, alvorens hen in een private container te plaatsen. Onze containers staan op een discrete overdekte locatie, beveiligd de klok rond.

Lees meer over meubelbewaring

IMG-20220909-WA0011.jpg
IMG-20220909-WA0011.jpg

VERHUISCONTAINERS

Het unieke aan de verhuiscontainer? Uw spullen blijven zo veel mogelijk onaangeroerd, waardoor we de kosten én het risico op schade verminderen. Een verhuiscontainer vereist immers minder handling, want u moet uw spullen maar één keer inladen en bij terugkeer van de container één keer uitladen. 

Lees meer over de voordelen van een verhuiscontainer

Uw familiaal verhuisbedrijf in regio Brussel

... voor al uw nationale en internationale verhuizingen!

bottom of page