top of page

TIJDELJKE VERHUISCONTAINERS 

VERHUIZEN MET EEN VERHUISCONTAINER

Het unieke aan de verhuiscontainer? Uw spullen blijven zo veel mogelijk onaangeroerd, waardoor we de kosten én het risico op schade verminderen. Een verhuiscontainer vereist immers minder handling, want u moet uw spullen maar één keer inladen en bij terugkeer van de container één keer uitladen. De voordelen van een verhuiscontainer:

 

-Het verhuizen van grote stukken gaat zeer eenvoudig met een container

-Er is ruimte om alles perfect te ordenen en te stapelen. Hierdoor wordt alles op overzichtelijke en toegankelijke wijze opgeslagen.
-Eenvoudig en snel een groot deel van je inboedel transporteren. Je hoeft minder op en neer te rijden zodat je benzine en tijd kan uitsparen.

 

Socquet biedt een mobiele containeropslag aan, die het aantal laad-en los stappen beperkt. Een container wordt aan het laadadres geplaatst en het team laadt alles in, de container gaat naar een beveiligde containerloods en wordt op uw verzoek terug geleverd. We beschikken over opslagcontainers van 7m3 tot 40 m3. U kiest het opslagvolume en de opslagtermijn. Met het voordeel dat als u geen opslagruimte meer nodig hebt u dit maandelijks kan opzeggen. Door de opslagruimte tijdelijk te huren, betaalt u enkel datgene dat nodig is. Zowel voor particulieren als voor bedrijven zoeken wij voor u steeds de beste oplossing.

“Tot onze dochter alleen gaat wonen volgend jaar moeten de meubels gestockeerd worden. Een team is alles komen inpakken en laden. Als Sofie er klaar voor is gaat Socquet alles bij haar leveren en opnieuw monteren.”

 

Hans, Dilbeek

Familiaal verhuisbedrijf Grimbergen

... voor al uw nationale en internationale verhuizingen!

bottom of page