top of page

BEDRIJFSVERHUIZINGEN

KANTOOR- EN BEDRIJFSVERHUIZINGEN

Socquet beschikt over alle nodige materiaal en mankracht om ook grote projecten voor bijvoorbeeld scholen, bedrijven, overheden of kantoren, bij te staan in hun (interne) verhuis. In wederzijds overleg wordt een expertise opgemaakt die een vlotte en efficiënte verhuis garandeert. De verhuis van uw IT-materiaal en elektronische apparatuur is in veilige handen dankzij ons professioneel team en inpakmateriaal. Voor uw archieven kan u beroep doen op onze gespecialiseerde opslag en chronologische verhuis.

“Onze start-up was slachtoffer van haar eigen succes en ons eerste kantoor begon krap te worden. Socquet heeft alles kunnen verhuizen naar ons nieuwe adres op één dag. Onze klanten hebben niks gemerkt.”

 

Carl, Brussel

PLANNING

Ons administratief team helpt u op een constructieve en klantvriendelijke wijze bij het zoeken naar een oplossing op maat voor uw verhuis. 

 

Na afspraak komt Christophe Socquet persoonlijk bij u langs voor een GRATIS en vrijblijvende offerte. Bij een akkoord zullen datums en uren met u worden doorgenomen, geschikt aan uw planning.

Op de dag van uw verhuis komt het Socquet-team tijdig aan en overloopt met u de geplande activiteiten aan de hand van uw persoonlijk dossier. 

 

Met de grootste zorg voor de veiligheid van uw artikelen, zal alles tijdig aankomen op de nieuwe bestemming(en), en dit binnen de krijtlijnen van het besproken budget.

Familiaal verhuisbedrijf Grimbergen

... voor al uw nationale en internationale verhuizingen!

bottom of page