top of page

INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

UW INTERNATIONALE VERHUIS GRONDIG GEREGELD

Verhuist u naar het buitenland binnen Europa? Een internationale verhuizing is vaak een hele onderneming voor u en/of uw gezin. Reken op Socquet verhuizingen om uw inboedel veilig naar uw bestemming te brengen. Dankzij onze ruime ervaring in internationale verhuizingen zorgen we voor een feilloze start van deze bijzondere uitdaging. Niet alleen voor werknemers van internationale bedrijven die van of naar het buitenland verhuizen, maar eveneens voor particulieren. Wij verhuizen zowel van België naar het buitenland als van het buitenland naar België. Met Socquet Verhuizingen haalt u expertise en ervaring in huis, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.
 

Wij kunnen u bijstaan in elk onderdeel van uw internationale verhuis: inpakken van de kastinhoud, demonteren van de grote stukken, beschermen van delicate stukken, enzovoort. Op uw vraag voorzien we ook in het afhalen van lusters, spiegels en schilderijen. Ook het afkoppelen van uw wasmachine, droogkast, TV- en audiotoestellen kan u aan ons toevertrouwen. 


Na aankomst op de bestemming wordt de verhuiswagen gelost en de meubelen op hun plaats gezet. De gedemonteerde meubelen worden terug ineen gezet. Als u dat verkiest worden de dozen – indien eerder door ons ingepakt – uitgepakt en op tafel of in de kasten gezet. Op uw vraag wordt ook verlichting opgehangen en bepaalde toestellen aangesloten.

WAT KOST INTERNATIONAAL VERHUIZEN? 

De kosten voor het verhuizen naar het buitenland lopen erg uiteen. Zo zullen de totale kosten voor een verhuizing naar Nederland logischerwijs lager uitvallen dan een verhuizing naar Australië. Ook het type vervoersmiddel is van invloed op de kosten. Zo wordt voor verhuizingen naar een ander werelddeel vaak gebruikt gemaakt van scheep- en luchtvaart. In de meeste gevallen zal voor scheepsvaart gekozen worden, omdat de kosten voor luchtvervoer hoger zijn. Wanneer u ons wil inschakelen voor uw verhuis, ontvangt u eerst een gedetailleerde offerte, waarin vele mogelijkheden zijn. Neem contact op en krijg pasklaar advies voor uw internationale verhuizing.

“Mijn collectie werd verwacht in Milaan. Socquet heeft alles tot in de puntjes geregeld zodat ik me kon concentreren op de belangrijke zaken.”

 

Simon, Ukkel

“Ik reken op hen als verdeelpunt voor onze grote stukken. Altijd correct en met de precisie van een Zwitserse klok.”

 

Pascal, Grimbergen

bottom of page