top of page
IMG-20220909-WA0010.jpg

UW VERHUISFIRMA IN BELGIË 

NATIONALE EN INTERNATIONALE VERHUIZINGEN

PROFESSIONELE VERHUISFIRMA

Verhuizingen Socquet en Zoon is uw professionele verhuisfirma te Grimbergen, regio Brussel en dit sinds 1956. Wij staan te uwer beschikking voor het transport van meubels, lift service en meubelbewaring.

Wij verhuizen voor u piano's, klein meubilair, kunstmeubilair, brandkasten, burelen en bibliotheken. Wij verhuizen uw archieven, zorgen voor het transport van computers en administratie. Verhuizen zonder zorgen!

Wij bieden u het nodige papier en karton voor het inpakken.

WIJ WERKEN IN HEEL BELGIË

Verhuizingen Socquet is uw specialist in verhuizingenlift servicevervoer en meubelbewaring in regio Brussel, Vlaams-Brabant en ver daarbuiten. Zelfwerkend patroon. Wenst u bijkomende info over onze diensten? Een prijs? Aarzel niet om ons te contacteren.

IMG-20231228-WA0003.jpg

VERHUIZEN - PARTICULIEREN

Iedereen wordt vroeg of laat geconfronteerd met één van de verplichte nummers in het leven:verhuizen. Uw gezin breidt uit en u vond het ideale grote warme nest? Of de kinderen zijn het huis uit en u komt liever thuis in een modern en comfortabel appartement in het centrum van de stad? 

Tevens zijn wij gespecisaliseerd in kunsttranssport. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis offerte en bespreek uw wensen, zodat u met een gerust hart aan de slag kan met de vele andere zaken die bij een verhuis komen kijken.

BEDRIJFSVERHUIZEN

Ook bedrijven kunnen zorgeloos beroep doen op de diensten van Socquet verhuizingen. Een aanpak op maat laat toe efficiënt en pragmatisch uw burelen en machinepark op uw nieuwe adres te installeren.

Lees meer over uw bedrijf verhuizen

kantoorverhuizingen
internationale verhuizingen

INTERNATIONAAL VERHUIZEN

Verhuist u naar het buitenland binnen Europa? Een internationale verhuizing is vaak een hele onderneming voor u en/of uw gezin. Reken op Socquet verhuizingen om uw inboedel veilig naar uw bestemming te brengen. Dankzij onze ruime ervaring in internationale verhuizingen zorgen we voor een feilloze start van deze bijzondere uitdaging. Wij verhuizen zowel van België naar het buitenland als van het buitenland naar België. 

Lees meer over internationaal verhuizen

GRONDIGE EN EFFECTIEVE PLANNING

Ons administratief team helpt u op een constructieve en klantvriendelijke wijze bij het zoeken naar een oplossing op maat voor uw verhuis. 

 

Na afspraak komt Christophe Socquet persoonlijk bij u langs voor een GRATIS en vrijblijvende offerte. Bij een akkoord zullen datums en uren met u worden doorgenomen, geschikt aan uw planning.

Op de dag van uw verhuis komt het Socquet-team tijdig aan en overloopt met u de geplande activiteiten aan de hand van uw persoonlijk dossier. 

 

Met de grootste zorg voor de veiligheid van uw artikelen, zal alles tijdig aankomen op de nieuwe bestemming(en), en dit binnen de krijtlijnen van het besproken budget.

Uws familiale verhuisfirma voor België

... voor al uw nationale en internationale verhuizingen!

bottom of page