top of page
IMG-20220909-WA0010.jpg

VERHUISFIRMA VOOR REGIO BRUSSEL

VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

EEN ZORGELOZE VERHUIS IN REGIO BRUSSEL

Waarom alles zelf verhuizen vanuit regio Brussel; als een verhuisfirma deze lasten voor u kan verlichten en wegnemen. Uw verhuisdag verloopt vlot en soepel, zonder stress en uw inboedel is tijdens het vervoer verzekerd tegen schade.U kunt gebruik maken van onze inpakservice, meubeltransport, liftservice en alles volledig uitbesteden. Onze verhuisfirma is gevestigd in Grimbergen en wij bedienen de gehele regio Brussel. Zowel voor particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen kan u bij Socquet Verhuizingen terecht.

WIJ ZIJN UW VERHUISFIRMA IN DE REGIO BRUSSEL EN VLAAMS BRABANT

Verhuizingen Socquet is uw specialist in verhuizingenlift servicevervoer en meubelbewaring in regio Brussel en Vlaams Brabant. Zelfwerkend patroon. Wenst u bijkomende info over onze diensten? Een prijs? Aarzel niet om ons te contacteren.

In- en uitpakdienst

(de)montagedienst

Nationale verhuizingen

Hoogwaardig inpakmateriaal

Liftservice

Internationale verhuizingen

Verhuis naar meerdere adressen

Meubelbewaring

Bedrijfsverhuizingen

verhuislift huren brussel

VERHUISLIFT HUREN IN REGIO BRUSSEL

Wilt u zelf voor het vervoer zorgen op de verhuisdag, maar heeft u wel hulp nodig met bepaalde grote stukken bij uw verhuizing in regio Brussel? Ook voor enkele stukken kan u bij ons een verhuislift huren met bediener. De bedienerzorgt ervoor dat meubelstukken stevig op het plateau staan en niet naar beneden kunnen vallen. Met onze ervaren vakkennis kunnen wij op de meeste plaatsen onze liften professioneel opstellen en u helpen met het in- en uitladen van uw inboedel. U kan bij ons terecht voor verhuisliften tot de achtste verdieping.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

“Op tijd, snel 

en correct”

 

Jean, Vilvoorde

“Vriendelijk team, 

zeer tevreden”

 

Mariam, Wemmel

“Oog voor detail en 

een prijs op maat”

 

Willem, Wolvertem

UW BEDRIJF IN REGIO BRUSSEL VERHUIZEN

Een bedrijfsverhuis is complex en vereist een goede voorbereiding. Een verhuisfirma voor bedrijven werkt hierbij samen met één van uw medewerkers om alles te coördineren. Alles wat u nodig hebt voor uw bedrijfsverhuis wordt geregeld: u hoeft zelf geen inpakmateriaal meer aan te schaffen. Een aanpak op maat laat toe efficiënt en pragmatisch uw burelen en machinepark op uw nieuwe adres te installeren.

Lees meer over uw bedrijf verhuizen

kantoorverhuizingen
IMG-20220909-WA0011.jpg

OPSLAGRUIMTE HUREN IN REGIO BRUSSEL 

Wilt u een opslagruimte huren in regio Brussel? Heeft u bijvoorbeeld uw oude woning of kantoor al verlaten, maar is uw nieuwe plek nog niet helemaal klaar? Geen paniek! De meubelen waarmee u nog geen weg weet kan u kwijt in ons magazijn in Grimbergen. De unieke, mobiele verhuiscontainers Socquet lenen zich perfect voor de tijdelijke opslag van uw inboedel. Meubelbewaring gebeurt altijd onder temperatuur- en vochtcontrole zodat de meubels geen schade oplopen.

Lees meer over opslagruimte huren

GRONDIGE EN EFFECTIEVE PLANNING

Ons administratief team helpt u op een constructieve en klantvriendelijke wijze bij het zoeken naar een oplossing op maat voor uw verhuis. 

 

Na afspraak komt Christophe Socquet persoonlijk bij u langs voor een GRATIS en vrijblijvende offerte. Bij een akkoord zullen datums en uren met u worden doorgenomen, geschikt aan uw planning.

Op de dag van uw verhuis komt het Socquet-team tijdig aan en overloopt met u de geplande activiteiten aan de hand van uw persoonlijk dossier. 

 

Met de grootste zorg voor de veiligheid van uw artikelen, zal alles tijdig aankomen op de nieuwe bestemming(en), en dit binnen de krijtlijnen van het besproken budget.

Uws familiale verhuisfirma voor regio Brussel

... voor al uw nationale en internationale verhuizingen!

bottom of page