top of page

MEUBELBEWARING

PROFESSIONELE MEUBELBEWARING

Hebt u een overbruggingsperiode tussen oud en nieuw adres, dan biedt Socquet u de meubelbewaring aan als ideale oplossing. Voor kleine en grote volumes kan u aan een maandelijks tarief uw materiaal bij ons in bewaring geven voor korte of lange termijn. Ons team pakt al uw items zorgvuldig in, alvorens hen in een private container te plaatsen. Onze verhuiscontainers staan op een discrete overdekte locatie, beveiligd de klok rond. De bewaarplaats beschikt over een klimaatcontrolesysteem dat garant staat voor een constante temperatuur en luchtvochtigheid. U kan bij Socquet terecht voor de meest uiteenlopende items; van inboedels en bureaumeubels tot archieven.

MOBIEL & PRAKTISCH

Socquet biedt opslag met behulp van mobiele containers, die het aantal laad- en losbewerkingen beperkt. Op het laadadres wordt een container geplaatst waar het team alles gaat laden, vervolgens wordt de container opgeslagen in een beveiligd magazijn en op uw verzoek vertegenwoordigd.

“Tot onze dochter alleen gaat wonen volgend jaar moeten de meubels gestockeerd worden. Een team is alles komen inpakken en laden. Als Sofie er klaar voor is gaat Socquet alles bij haar leveren en opnieuw monteren.”

 

Hans, Dilbeek

Familiaal verhuisbedrijf Grimbergen

... voor al uw nationale en internationale verhuizingen!

bottom of page