top of page

VERHUISLIFT HUREN?

VERHUISLIFTEN: SNEL EN GEMAKKELIJK  

Woont of werkt u in een appartementsgebouw? Of krijgt u een aantal grote stukken niet via trap of lift naar beneden? Ook wanneer er moeilijkheden zijn door bijvoorbeeld een te smalle hal of lift/trap. Huur onze verhuisliften en breng uw meubelen en te verhuizen stukken op een veilige en schadevrije manier naar beneden.

 

Wij hebben goed materiaal waarmee wij uw verhuizing tot een succes maken. Wij helpen u graag bij het laden en lossen van de meubellift.

Belangrijk om vooraf goed te meten hoeveel ruimte er is. Waar kan de verhuislift staan en hoe kunnen de meubels op de lift gezet worden? Ga ook na hoe groot de opening is waar de spullen doorheen moeten. Zodat u goed voorbereid bent voor een soepele verhuizing.

Wij komen zelf de verhuislift brengen, bedienen deze en nemen hem na de verhuizing weer mee. U hoeft zich dan ook niet te bekommeren om technische aspecten of veiligheid. U heeft moeite met het monteren of demonteren van uw meubelen? Wij helpen u graag verder. Voor elke situatie kunnen wij een oplossing vinden en dit aan aantrekkelijke prijzen. Dankzij onze verhuizers verhuist u zonder zorgen. 

ONZE LIFTVERHUUR PRIJZEN

Bij Socquet Verhuizingen bent u aan het goede adres voor uw verhuizing. Wij hebben dagelijks verschillende soorten liften beschikbaar. Tevens kunnen wij ook de verkeersborden plaatsen. U betaalt bij ons na de werken. Contacteer ons voor onze verhuurprijzen. 

“Tot onze dochter alleen gaat wonen volgend jaar moeten de meubels gestockeerd worden. Een team is alles komen inpakken en laden. Als Sofie er klaar voor is gaat Socquet alles bij haar leveren en opnieuw monteren.”

 

Hans, Dilbeek

Familiaal verhuisbedrijf Grimbergen

... voor al uw nationale en internationale verhuizingen!

bottom of page